Fremvisning under Betongindustridagene 2024

Simen Haave forteller om miljøoptimalisering av betongbjelker under årets Betongindustridagene på Gardermoen.

Vi var så heldige å bli invitert til å holde et 15min innlegg i fellessalen i år, som vi selvfølgelig stilte opp på. Simen Haave gikk på scenen etter Torgeir Waterhouse som tematisk ledet fint opp til vårt innlegg. Under presentasjonen fikk for første gang snakket direkte til store deler av målgruppen vår, og vi fikk fortelle om hvilket behov i bransjen vi ønsker å møte: klimaoptimering av bærekonstruksjoner under dimensjonering. Vi viste også frem et lite antall med resultater (OBS: vi viste frem resultater hvor vi selv hadde laget sammenligningsgrunnlaget) som ga en klimabesparelse mellom 9-21% for bjelker. I et klimagassregnskapet for Kontorbygg-studien laget av Arcon Prosjekt AS og Norsus på vegne av Betong Norge utgjorde bjelker 15% av totalt utslipp. Ved å anta en forbedring på 17% for bjelker (det ble benyttet DLB og LB i denne studien) kunne bjelkebesparelsen redusere det totale klimagassregnskapet med 2,6%.

Det var flere i salen som meldte sin interesse om å få tidlig tilgang for å være med å forme produktet. Meld ifra via denne nettsiden om din bedrift er interessert!

Relaterte nyheter

Meld interesse om kundeforhold.